Kundeanbefalinger

"Fantastisk opplevelse! Jeg fikk en 60-minutters thaimassasje som virkelig hjalp på min stive nakke og skuldre. Rolig atmosfære og dyktige massører gjorde at jeg virkelig kunne slappe av. Anbefales på det sterkeste!"

Fast kunde 1

"Jeg har vært på mange massasjesteder, men Suwannee Relax Massage skiller seg virkelig ut. Deres oljemassasje var en av de beste jeg har prøvd. Det var en perfekt blanding av avslappende og terapeutisk. Jeg kommer definitivt tilbake."

Fast kunde 2

"Jeg lider av kroniske smerter i ryggen, og etter å ha prøvd mange forskjellige behandlinger, har jeg endelig funnet lindring hos Suwannee Relax Massage. Deres spesialiser på rygg- og skuldermassasje har virkelig hjulpet meg. Takk!"

Fast kunde 3

"Et flott sted å slappe av og nyte en deilig fotmassasje. Jeg følte meg som en ny person etterpå. Personalet er utrolig vennlig og profesjonelt, og lokalene er rene og komfortable. Vil definitivt anbefale det til mine venner."

Fast kunde 4

"En skikkelig godbit for kropp og sjel! Jeg prøvde deres kombinasjonsmassasje, som var en blanding av thaimassasje og oljemassasje, og det var virkelig en unik opplevelse. Jeg følte meg avslappet og fornyet etterpå. Kommer garantert tilbake."

Fast kunde 5